O româncă a fost ucisă cu sânge rece în Italia. Femeia de 31 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori de soţul ei, tot român, când fetiţa lor era la şcoală. Bărbatul a fugit apoi cu maşina şi a încercat să se sinucidă. Carabinierii, însă, l-au găsit în stare gravă, în parcarea unui hotel, şi l-au transportat de urgenţă la spital.

Ajunsă la capătul răbdării din cauza certurilor aprinse şi a neînţelegerilor, românca de 31 de ani şi-a anunţat soţul că pune capăt căsniciei. Femeia a mers acasă în pauza de masă pentru a purta o discuţie cu el. Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori.

Articolul continua dupa recomandari

Șefa victimei: M-a sunat printr-un apel video să-mi spună că se pregăteşte să plece. Apoi, nu s-a prezentat la locul de muncă şi, în jur de ora 14.00, toţi colegii de la firmă ne-am îngrijorat şi am venit aici ca să vedem dacă e maşina acasă, dacă se simte bine, dar nu a deschis.

Vecinii din localitatea Nereto au mărturisit că cei doi soţi se certau frecvent. Inclusiv în ziua crimei s-au auzit ţipete din apartamentul lor. Însă, niciunul dintre vecini nu a sunat la poliţie. Şefa victimei a fost cea care a alertat autorităţile, după ce a văzut că românca este de negăsit. În plus, reprezentanţii de la şcoala unde învăţata fiica celor doi au sunat-o pe românca după ce femeia nu a venit să-şi ia copilul de la cursuri.

Paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa femeii.

Colega victimei: Era o fată româncă, foarte dulce, care a muncit cu mine ani de zile. Îmi spunea "mami" şi nu mai pot spune nimic.

În tot acest timp, soţul victimei dispăruse fără urmă. Carabinierii l-au găsit după ore întregi de căutări în parcarea unui hotel, dintr-o localitate din provincia Teramo. Bărbatul încercase să se sinucidă iar acum se află la spital în stare gravă.