Georgeta, o româncă de 25 de ani stabilită în Italia, a fost condamnată la 19 ani de închisoare, după ce a fost găsită vinovată de uciderea unui bătrân de 82 de ani.

Ancheta a relevat faptul că Georgeta ar fi activat ca damă de companie în Italia până în momentul în care Umberto, un croitor de 82 de ani, s-a îndrăgostit de ea şi i-a cumpărat libertatea.

Articolul continua dupa recomandari

Conform Roma Fan Page, Georgeta a rămas apropiată de Umberto însă, după o perioadă s-a cuplat cu Fabrizio, un italian de 36 de ani, şi el fost client al româncei.

Georgeta şi Fabrizio s-au logodit, însă au încercat să obţină în continuare bani de la Umberto.

Când acesta şi-a dat seama de ce se întâmplă şi a refuzat să-i mai alimenteze cu bani, Fabrizio şi Georgeta au pus la cale răpirea bătrânului.

Au încercat, astfel, să-l facă să obţină de la el cardul şi pin-ul. Din cauza modului în care a fost legat, Umberto a murit asfixiat.

Trupul său neînsufleţit a fost găsit după 10 zile de la răpire, pe un teren din Terracina.

Georgeta şi Fabrizio au fost condamnaţi iniţial la câte 30 de ani de închisoare. În cele din urmă, magistraţii au stabilit că Fabrizio era principalul vinovat, astfel că pedeapsa româncei a fost redusă la 19 ani de închisoare.