O româncă în vârstă de 40 de ani, stabilită cu familia într-o mică localitate din Franţa, a fost condamnată la închisoare, după ce a sunat de 149 de ori în numai patru ore la Jandarmerie.

Românca locuieşte în comuna Bouguenais, în apropiere de Nantes, alături de cei doi copii ai ei, în vârstă de 11, respectiv 13 ani.

Articolul continua dupa recomandari

Pe 20 ianuarie, românca a fost condamnată de Curtea Penală din Nantes la şase luni de închisoare cu executare, după ce a sunat de mii de ori la Jandarmerie şi la Poliţie, în ultimele luni.

Numai într-o singură noapte, respectiv în noaptea de 9 spre 10 ianuarie, românca a sunat de 149 de ori, în patru ore, la Jandarmerie.

Autorităţile au calculat şi au precizat că românca a ţinut linia de urgenţe ocupată timp de patru ore, în acea noapte.

Potrivit actu.fr, românca nu se află la prima abatere, ea fiind sancţionată şi chiar condamnată la închisoare cu suspendare pentru numeroasele apeluri inutile la numerele de urgenţă.

În faţa instanţei de judecată, românca a precizat că obişnuieşte să sune fără motiv la numărul de urgenţă şi că autorităţile îi închid telefonul în nas, motiv pentru care sună din nou.

În timpul apelurilor, românca a explicat că vorbea cu operatorul despre muzică, despre limba italiană sau îi suna doar pentru a îi întreba dacă poate să le aducă jandarmilor prăjituri.