O româncă de 35 de ani a ajuns în stare gravă, la un spital din Padova, Italia, după ce a fost bătută de soţul ei albanez, un bărbat cu trei ani mai mic decât ea.

Cei doi sunt căsătoriţi de şapte ani şi locuiesc într-un apartament în Padova, alături de cei doi copii ai lor.

Articolul continua dupa recomandari

Conform Corriere Adriatico, românca a fost supusă la nenumărate bătăi, de-a lungul timpului, dar de multe ori a decis să-şi ierte soţul, în special de dragul celor doi copii.

Luni seara, cei doi s-au certat din nou, scandalul pornind de la educaţia pe care ar trebui să o primească cei doi copii.

Bărbatul a lovit-o pe româncă însă spiritele s-au aplanat rapid.

Totuşi, marţi seara, profitând de faptul că cei doi copii erau în vizită la nişte rude, albanezul şi-a atacat din nou soţia.

A lovit-o până a umplut-o de sânge, iar românca a reuşit, cu ultimele forţe, să fugă din apartament şi să cheme poliţia.

Oamenii legii au intervenit rapid şi au luat măsurile necesare în acest caz. Românca a fost transportată de urgenţă la spital, în timp ce albanezul a ajuns după gratii.

De această dată se pare că românca nu mai este dispusă să se sacrifice şi urmează să depună plângere împotriva soţului, mai ales că există informaţii conform cărora acesta chiar ar fi vrut să o ucidă prin sugrumare.