O româncă de 25 de ani, din Porto Sant’Elpidio, Italia, a fost plasată în arest la domiciliu, după ce, părăsită de iubit, a provocat un adevărat scandal într-un club din localitatea amintită.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când românca a fost părăsită de iubit şi a mers să-şi înece amarul în oferta bahică a unui local din apropiere.

Articolul continua dupa recomandari

Românca a fost plasată în arest la domiciliu, după ce l-a lovit pe poliţist

Conform Riviera Oggi, românca a dat peste cap sticlă după sticlă şi, foarte probabil, a consumat şi substanţe interzise astfel că, la un moment dat, angajaţii localului au solicitat intervenţia poliţiei, din cauza comportamentului nepotrivit al femeii.

Mai mulţi poliţişti au intrat în local şi au imobilizat-o cu greu pe româncă, însă acţiunea încă nu se terminase.

Dusă mai mult pe braţe către o ambulanţă aflată în apropiere, românca a avut o ieşire nervoasă şi i-a aplicat un cap în plină figură unuia dintre poliţişti, provocându-i acestuia o rană deschisă la nivelul scalpului.

Românca şi poliţistul rănit au fost conduşi la spital, iar pe numele femeii s-a deschis dosar penal pentru comiterea mai multor infracţiuni, după ce s-a stabilit că poliţistul are nevoie de cel puţin şapte zile de recuperare medicală.

Magistraţii au decis, totuşi, că româncă nu reprezintă un pericol social atât de mare şi poate fi cercetată penal în stare de arest la domiciliu.