Magistraţii din Limerick, Irlanda, l-au găsit vinovat pentru comiterea mai multor infracţiuni, inclusiv uciderea unei pensionare irlandeze, pe Alexandru, un român de 45 de ani care, culmea, are domiciliul pe Strada Dreptăţii, din Bucureşti.

Alexandru a fost extrădat din Anglia în Irlanda şi trimis în judecată pentru uciderea Rosei Hanrahan, o pensionară de 78 de ani pe care ar fi ucis-o în noaptea de 14 spre 15 decembrie 2017.

Articolul continua dupa recomandari

Când îşi află românul pedeapsa pentru uciderea irlandezei

Conform The Irish Sun, femeia era văduvă şi locuia singură, iar trupul ei neînsufleţit a fost descoperit de rude în cursul zilei de 15 decembrie 2017.

Dat în urmărire, Alexandru, care, culmea, are domiciliul pe Strada Dreptăţii, în Bucureşti, a fost prins în Anglia şi extrădat în Irlanda.

A fost trimis în judecată şi, în cele din urmă, găsit vinovat de conducerea mai multor infracţiuni.

Alexandru nu a spus nimic în faţa magistraţilor şi a fost nevoie de o mobilizare generală a forţelor de ordine în condiţiile în care mai multe rude ale victimei au vrut să-l linşeze pe român.

Alexandru ar urma să-şi afle pedeapsa pe 21 ianuarie, când s-a solicitat inclusiv prezenţa în sala de judecată a unui interpret român care să-i traducă acestuia verdictul final.