O ceartă între mai mulţi români s-a încheiat cu moartea unuia dintre ei, la Schiavonea, o localitate din Cosenza, Italia. Un bărbat în vârstă de 43 de ani, de naționalitate română, a fost lovit cu pumnul de un alt român, iar în cădere s-a lovit cu capul de asfalt şi a murit pe loc.​

Potrivit poliţiştilor, românii jucau jocuri de noroc în locaţia respectivă şi este posibil ca acesta să fie motivul pentru care victima ar fi fost lovită.

Articolul continua dupa recomandari

Un român şi-a ucis prietenul cu o singură lovitură, la Conseza. Carabinierii l-au găsit plângând, în tufişuri

O luptă a izbucnit între mai mulţi români, într-o casă din Cosenza, Italia. La un moment dat, în timp ce aceştia ar fi desfăşurat jocuri de noroc, victima ar fi fost lovită năprasnic de unul dintre compatrioții săi. Bărbatul a căzut cu capul de asfalt şi a murit pe loc.

Carabinierii din Corigliano Calabro au  intervenit imediat la eveniment, solicitaţi de medicii sosiţi la faţa locului. Carabinierii au demarat imediat cercetări în zonă, pentru identificarea autorului, care, potrivit spuselor celor prezenţi, ar fi fost un tânăr de 33 de ani, potrivit trn-news.it.

În timpul investigării zonei de interes, suspectul a fost identificat într-o zonă cu vegetație din apropierea locuinţei. Carabinierii au observat că un om se ascunde în spatele tufișurilor, care, odată descoperit, a izbucnit în lacrimi, recunoscând că el a lovit-o pe victimă.

Tânărul de 33 de ani a fost însoţit la secţia de Poliţie pentru audieri, precum şi un alt român, martor la toată scena.