Magistraţii de la Curtea Coroanei din Newcastle, Anglia, sunt aşteptaţi să dea verdictul final în cazul românului Viorel Grancea, cel care a produs un accident mortal, în august, conducând o maşină fără a deţine permis.

Grancea se află deja în arest preventiv, iar, la ultimul termen, magistraţii l-au înştiinţat că nu va putea să scape cu închisoare cu suspendare din cauza numărului mare de infracţiuni comise.

Articolul continua dupa recomandari

Românul care a produs accidentul mortal din Anglia va fi condamnat la închisoare cu executare

De altfel, conform Chronicle Live, Grancea a recunoscut opt infracţiuni comise în legătură cu accidentul produs în apropiere de Haydon Bridge.

Românul conducea un Ford Focus şi, din cauza vitezei excesive, a pătruns pe contrasens, iar maşina pe care o conducea a lovit în mod violent un autoturism care venea din sens opus şi circula regulamentar.

Denisa Alexandra Rădvan, o tânără de 29 de ani, aflată pe locul de lângă Grancea, a murit în urma accidentului. Alte două persoane au fost rănite grav în urma producerii acestui accident.

În condiţiile în care românul conducea şi fără permis şi fără asigurare este de aşteptat ca la ultimul termen, pe 10 octombrie, Viorel Grancea să fie condamnat la ani grei de închisoare.