Un român a reuşit să filmeze momentul în care un conaţional este prins de către poliţiştii britanici.

El reuşeşte iniţial să fugă, însă este imobilizat în scurt timp de poliţiştii care au pornit în urmărirea lui. Potrivit autorului filmării, românul ar fi fost prins când fura dintr-un magazin.

Articolul continua dupa recomandari

Român prins de poliţiştii britanici, după ce a încercat să fugă de ei

Un român a fost prins de poliţiştii britanici în timp ce încerca să fugă de ei, după ce aceştia l-ar fi surprins în timp ce încerca să fure dintr-un magazin. Autorul filmării este tot român şi a reuşit să filmeze cu telefonul mobil toată scena. Tot el a publicat imaginile pe contul său de Youtube.

Românul prins de poliţişti este foarte violent cu aceştia, atât verbal cât şi fizic, încercând să-i intimideze în primă fază pe oamenii legii, apoi încercând să scape cu fuga.

Este capturat rapid, imobilizat şi încătuşat pe stradă, sub privirile curioase ale trecătorilor. Însă, tânărul nu s-a liniştit şi, deşi era încătuşat, le-a spus poliţiştilor că în ziua următoare va fi liber şi se întoarce după ei ca să se răzbune.

Apoi s-a plâns că poliţistul care l-a capturat l-a lovit la ochi şi a continuat să menţină o atitudine ostilă către oamenii legii. Neimpresionaţi, aceştia l-au transportat spre cea mai apropiată secţie de poliţie.