Poliţiştii nemţi au lăsat fără haine şi permise de conducere doi români care au intrat cu Audi într-un pom şi apoi au fugit. Prinşi rapid după accident, cei doi tineri au fost duşi la secţie, fiind arestaţi.

Duminică în jurul orei 16:40, la Guetersloh, în Germania, o femeie a văzut îngrozită cum un Audi A4 iese de pe drum şi se izbeşte de un copac. A sunat imediat la numărul de urgenţă şi, aşteptând poliţiştii şi ambulanţa, a observat că doi tineri coboară din maşină şi o iau la fugă pe şosea.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţiştii i-au prins cu ajutorul descrierii femeii pe cei doi ocupanţi ai autoturismului şi au descoperit că ambii, doi români în vârstă de 19, respectiv 21 de ani, erau beţi. Cei doi, rezidenţi în Guetersloh, au fost duşi imediat la secţie.

Agenţii nu au putut clarifica circumstanţele acidentului, pentru că niciunul dintre cei doi nu vorbea prea bine germana. Astfel, nu s-a putut stabili nici care dintre cei doi era la volan. Aşa că au fost recoltate probe de sânge de la amândoi şi li s-au reţinut permisele de conducere.

În plus, se arată într-un comunicat oficial al Poliţiei Germane, a fost confiscată maşina, dar şi hainele celor doi, pentru cercetări ulterioare. Niciunul nu a primit dovadă şi nu au voie să conducă vehicule până la încheierea anchetei. Pe numele lor s-aud eschis două dosare de urmărire penală.