Un român a fost jefuit în Italia, apoi rupt în bătaie de hoţul nemulţumit că telefonul furat e prea vechi. Românul vorbea la telefon într-un parc din Piacenza, când un bărbat african i-a smuls telefonul din mână şi a luat-o la fugă.

Un român în vîrstă de 37 de ani din Piacenza a fost jefuit în parcul Margherita, scrie today.it, în timp ce vorbea la telefon. Hoţul, un tânăr de 21 de ani din Mali, i-a smuls telefonul de la ureche şi a fugit. 

Articolul continua dupa recomandari

După câţiva paşi, africanul şi-a dat seama că telefonul furat e unul vechi. Aşa că s-a întors şi, după ce a aruncat cu telefonul spre român, l-a luat la bătaie. L-a snopit, lovindu-l de mai multe ori cu pumnii şi apoi cu picioarele, după ce românul a căzut. 

După bătaie, africanul a recuperat telefonul şi l-a aruncat într-un coş de gunoi. Românul s-a ridicat, s-a dus şi a luat telefonul şi a anunţat poliţia.

Carabinierii l-au gasit pe african stând pe o bancă, la câţiva zeci de metri de locul unde îl bătuse pe român. El s-a opus reţinerii şi a încercat să îi lovească şi pe agenţi, fiind în cele din urmă arestat. E acuzat de jaf, violenţe şi rezistenţă în faţa poliţiştilor.