Marian Robert A., un român în vârstă de 31 de ani, a fost condamnat la 2 ani de puşcărie şi expulzat în România, după ce a blocat circulaţia feroviară de două ori, mai întâi între Andora și Alassio, apoi între Pietra Ligure și Loano.

Tânărul a explicat că doar citea Biblia pe şine și se afla sub influența drogurilor, dar nu voia să facă rău nimănui.

Articolul continua dupa recomandari

Român expulzat de italieni, după ce a blocat circulaţia feroviară de două ori

Plimbarea unui român pe șinele de tren a dus la suspendarea traficului feroviar, în două ocazii, mai întâi între Andora și Alassio, apoi între Pietra Ligure și Loano.

Astăzi, Marian Robert Antonoaea, un român de 31 de ani, a fost condamnat la doi ani de închisoare și expulzarea de pe teritoriul italian, a decis Curtea de la Savona, citată de savonanews.it.

În primul caz a fost arestat și sancţionat pentru întreruperea serviciului public, dar în a doua zi a fost arestat de carabinieri pentru că a rezistat unui funcționar public și din nou pentru suspendarea serviciului feroviar, care a creat mai multe inconveniente pentru navetiști, care erau în tren.

Însoţit de avocata Giorgia Grenno, tânărul a spus că nu dorea să facă rău nimănui, ci se drogase şi citea Biblia pe şinele de tren, o idee care i s-a părut bună la momentul respectiv.