Un român din Italia a intrat în biserică în timpul slujbei de Bobotează, s-a dus în faţa preotului şi a început să urle Allah Akbar. Lumea s-a îngrozit şi enoriaşii s-au înghesuit să iasă cât mai repede din lăcaşul de cult.

Românul a intrat duminică seara, după ora 18.00, în biserica Sf. Eufemia, din Alba Adriatica, în timpul slujbei de Bobotează. Lăcaşul de cult era plin de credincioşi. Românul a mers până n primul rând, s-a postat în faţa preotului care slujea şi a început să urle Allah Akbar.

Articolul continua dupa recomandari

S-a creeat imediat panică, după cum scrie cityrumors.it, şi o busculadă la ieşire. Chiar dacă românul părea băut bine, oamenii s--au speriat şi s-au înghesuit să iasă cât mai repede din biserică.

Sursa citată scrie că preotul îl cunoştea pe român şi a încercat să-i liniştească pe oameni, realizând că acesta e inofensiv. Între timp, au fos chemaţi carabinierii.

Poliţiştii l-au arestat pe român şi l-au dus în arest, de unde l-au transferat ulterior la spitalul Giulianova, unde a fost internat la secţia de psihiatrie.