Un român din Genova va face, probabil, închisoare, după ce a furat câteva bucăţi de somon dintr-un supermaket, apoi a bătut crunt un gardian care a încercat să îl oprească, iar apoi s-a luat la bătaie şi cu carabinerii, chemaţi la incident.

El a fost văzut pe camerele de supraveghere cum îşi îndesa în geacă mai multe bucăţi de somon afumat şi apoi confruntat la ieşire de omul de la pază.

Articolul continua dupa recomandari

Român din Italia îşi riscă libertatea pentru câteva bucăţi de somon afumat

Un român a provocat un scandal monstru la Genova, fiind necesară intervenţia carabinierilor, după ce a fost prins cu câteva bucăţi de somon afumat în geacă, pe care le furase de pe raft.

Responsabilul cu paza l-a informat la ieşire că a fost înregistrat de camerele de supraveghere şi şi i-a spus să pună la loc produsele, dacă nu vrea să cheme poliţia. Deşi paznicul magazinului a manifestat o înţelegere rar întâlnită, românul l-a luat la bătaie, lovindu-l de mai multe ori cu pumnii şi picioarele în cap şi stomac.

Văzând ce se întâmplă, clienţii magazinului au chemat carabinerii, o echipă sosind în scurt timp la eveniment, exact când românul fugea din magazin.

Văzând carabinerii, românul în vârstă de 51 de ani a încercat să îi lovească şi pe aceştia, însă a fost rapid imobilizat.

ligurianotizie.it precizează că românul are antecedente similare, el fiind încarcerat ulterior pentru comunicarea pedepsei, care este foarte probabil să fie una cu închisoarea, având în vedere faptele sale şi antecendentele.