Un român a fost găsit mumificat în sistemul de aerisire al uni spital din Roma. Era căutat de 6 luni, după ce fusese în unitatea medicală să se trateze, apoi dispăruse.

Un cadavru aproape mumificat a fost găsit într-un compartiment de conectare pentru conductele de ventilație situate la etajul opt al spitalului Gemelli, din Roma. Este vorba despre un pacient român de 45 de ani care a fost internat în august cu diagnostic ciroză, dar a dispărut. 

Articolul continua dupa recomandari

Victima este un bărbat fără adăpost, Hant Valer, scrie Il Messaggero. Ultima oară a fost văzut în spitalul Gemelli pe 13 august 2019, de atunci fiind căutat. datează din 13 august. Era internat de 3 zile şi a cerut medicilor să îi oprească tratamentul. Apoi a părut că acceptă să rămână sub suprveghere, da rîn jurul orei 2 noaptea a dispărut din secţie.

Nimeni din personalul spitalului nu l-a mai căutat din acea noapte, iar acum anchetatorii care au preluat cazul trebuie să stabilească dacă există vreo responsabilitate a acestora pentru decesul românului. 

Anchetatorii nu exlud nicio pistă, de la cea a unui accident nefericit, la posibilitatea unei crime, urmată de ascunderea cadavrului.