Un român din Italia a fost trimis cu avionul la București, după ce a ajuns de 73 de ori la urgențe din cauza alcoolului. Doar în ultima lună și jumătate bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit băut de 45 de ori.

Autoritățile din regiunea Veneto l-au expulzat pe român pe motive de siguranță publică, ordinul fiind dat de chestorul localității Pordenone, Marco Odorisio.

Articolul continua dupa recomandari

Motivul este simplu: bărbatul a fost depistat de polițiști în stare de ebrietate de zeci de ori, statistica serviciilor de urgență fiind relevantă - 73 de prezențe în camera de urgență, toate pentru hărțuire la beție.

De 49 de ori, bărbatul a fugit din unitățile medicale înainte de încheierea procedurilor și a actelor, provocând inconveniențe și disfuncționalități serviciului public de ambulanță, informează ilgiornale.it. De cele mai multe ori, echipajele de urgență au intervenit la solicitarea localnicilor agresați sau deranjați de comportamentul românului.

I-au luat bilet doar "dus" spre București

Autoritățile din Italia i-au luat un bilet dus Veneția - București, l-au urcat la bordul unui avion și i-au interzis să mai revină în țară timp de cinci ani.

Potrivit sursei citate, bărbatul trăia în Italia din 2003. După mai bine de 10 ani petrecuți în regiunea Torino, s-a mutat în 2014 în apropierea Veneției, în localitatea Pordenone, unde s-ar fi angajat la o firmă. Pentru scurt timp, însă, pentru că a fost dat afară după trei zile, din cauza băuturii.

Ultimul episod de beție, care a avut loc joi, pe 13 februarie, au convins oficialii de la Biroul de Imigrație că bărbatul este irecuperabil și trebuie expulzat.