Cătălin Antoniu Iszlai are 21 de ani şi, de mai bine de 24 de ore, nu mai ştie nimeni nimic de el. Tânărul este din Turda, județul Cluj, dar a venit la muncă în Italia în luna februarie, în localitatea Gambolò din provincia Pavia. 

În dimineața zilei de duminică, 27 mai 2018, Cătălin a ieșit din casa unde locuiește și de atunci parcă a intrat în pământ. 

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 2 imagini în Galerie

Sebastian, tatăl lui Cătălin, a declarat pentru rotalianul.com că fiul lui locuiește la o familie de români în localitatea Gambolò și trebuia să se prezinte la locul de muncă la ora 7:00, ieri dimineață. Se pare însă că a ieșit din casă înainte de acea oră, însă nu a mai ajuns la muncă. Tânărul ar fi luat cu el documentele de identitate.

Angajatorul lui Cătălin a anunțat dispariția băiatului la carabinierii din localitate, dar până la această oră încă nu au primit nicio veste.

Cătălin și tatăl său au vorbit la telefon ultima oară sâmbătă, 26 mai, și părea totul bine, dar familia la care tânărul locuia spune că era cam supărat în ultimul timp.