Un român de 26 de ani şochează Italia. A pus în cuţit în mâinile fiului său de doar 4 ani şi i-a cerut să îşi ucidă mama. Bărbatul a fost arestat şi riscă să stea ani grei după gratii.

Carabinierii din micuţul sat sicilian Sant' Alfio au fost şocaţi de detaliile poveştii unei familii de tineri români, părinţi a doi copii, cel mai mare ditnre ei un băieţel de patru ani. Tatăl, 26 de ani, şi-a maltratat mai mulţi ani soţia, şi la un moment dat a pus un cuţit în mâinile micuţului fiu şi i-a cerut să îşi ucidă mama.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul o rupea cu btaia pe femeie, o viola şi o dădea afară din casă. Vecinii povestesc faptul că de multe ori aceasta dormea sub cerul liber. Iar bătăile erau îngrozitoare, femeia ajungând deseori la spital, odată având nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale, după ce îi fuseseră rupte trei coaste.

Românul de 26 de ani o încuia pe soţia lui într-o magazie şi o ţinea zile în şir acolo, fără hrană apă şi fără ca aceasta să se poată măcar spăla.

Bărbatul a fost arestat şi va fi jduecat pentru abuz sexual, viol,abuz în familie, instigare la omor şi tortură, riscând ani grei de puşcărie.