Magistraţii de la Curtea Coroanei din Bristol, Anglia, l-au condamnat la şase ani de închisoare pe Andrei, un român de 32 de ani stabilit în Anglia şi găsit vinovat de faptul că a batjocorit o minoră de 14 ani.

Românul a început să fie tot mai atras de minore şi minori, după ce logodnica lui a rămas însărcinată.

Articolul continua dupa recomandari

Românul care a batjocorit o minoră în Anglia, condamnat la şase ani de închisoare

Conform Bristol Post, Andrei a început să agaţe minore şi minori prin intermediul unui celebru site de socializare, dar şi-a focusat atenţia în special pe o fată de 14 ani căreia i-a şi dat întâlnire.

Cei doi s-au văzut de mai multe ori, iar Andrei i-a oferit dulciuri şi flori înainte să o batjocorească în maşina personală.

Imediat după ce au întreţinut relaţii intime, fata a încercat să se distanţeze de el, dar românul a continuat să o caute la şcoală, moment în care adolescenta a povestit totul unui profesor care l-a dat pe român pe mâna poliţiei.

Reţinut şi eliberat pe cauţiune, Andrei a continuat să agaţe minori şi minore pe site-ul respectiv.

A fost la un pas ca povestea să se repete de o adolescentă de 15 ani care a refuzat în ultimul moment să se întâlnească cu românul.

În plus, poliţiştii au avut nevoie de mai multe săptămâni pentru a-i putea sparge telefonul, moment în care au rămas şocaţi de cele descoperite.

Andrei întreţinuse numeroase discuţii nepotrivite cu minori şi minore şi făcuse chiar schimb de fotografii nud cu victimele sale.

Culmea, susţinut de logodnica lui pe întreaga durată a procesului, Andrei a dat vina pe perioada dificilă din viaţa sa, însă nu a reuşit să câştige simpatia magistraţilor.

Românul a fost condamnat la şase ani de închisoare şi ar urma să fie expulzat din Anglia, după executarea pedepsei, cu interdicţie de a mai reveni. Mai mult, românul va fi înscris într-un registru internaţional al prădătorilor de acest an.