Magistraţii de la Curtea Coroanei din Teesside, Anglia, l-au condamnat la 10 ani de închisoare pe Gheorghe Ilie, un român de 32 de ani găsit vinovat de comiterea infracţiunilor de viol, lovire şi alte violenţe şi ameninţări.

Gheorghe Ilie a fost condamnat în urma unui incident produs în octombrie anul trecut, în Middlesbrough. Românul plecase la muncă în Anglia, alături de fratele său.

Articolul continua dupa recomandari

Românul din Anglia a plâns când a aflat că este condamnat la 10 ani de închisoare

Conform The Northern Echo, după o zi de muncă, cei doi fraţi au avut chemat de senzaţii tari şi au chemat la casa unde locuiau o femeie care oferea servicii amoroase.

Ajunsă la faţa locului, femeia nu a fost încântată de condiţiile găsite şi a refuzat să-i satisfacă pe cei doi bărbaţi.

În acel moment, Gheorghe Ilie şi-a ieşit din minţi. A muşcat-o pe femeie de faţă, a lovit-o şi a ameninţat-o că dacă intenţionează să plece, el şi fratele lui sunt nebuni şi îi vor tăia gâtul.

Apoi, Ilie a luat-o pe femeie pe sus, în a dus-o în camera lui şi a violat-o.

Românul a fost reţinut şi plasat în arest preventiv. Înainte de a-şi afla sentinţa a fost audiat prin sistem video, moment în care a negat acuzaţiile şi a început să plângă.

Însă magistraţii au fost fermi, mai ales că întregul incident a fost surprins de femeie cu telefonul mobil, iar imaginile l-au prezentat pe Gheorghe Ilie ca fiind principalul agresor.

Românul a fost condamnat la 10 ani de închisoare, în ciuda faptului că avocatul său a solicitat o pedeapsă mai mică susţinând că românul este la prima abatere şi are "un caracter bun".

Mai mult, după ce îşi va ispăşi pedeapsa în Anglia, Gheorghe Ilie va fi expulzat din Marea Britanie urmând să aibă interdicţie de a mai intra în Regat.