Un român a provocat controverse în Italia, după ce şi-a făcut propria maşină cadou ministrului Matteo Salvini. El şi-a distrus şi abandonat maşina în apropierea gării din Colico, după care a scris un mesaj pe capotă: "Regal Salvini".

Autoturismul, un Citroen cu numere de Maramureş, a fost părăsită pe stradă cu uşa deschisă larg, caroseria îndoită şi roţile sparte.

Articolul continua dupa recomandari

Mesajul unui român pentru Matteo Salvini, viral pe internet

Un român s-a răzbunat pe ministrul Matteo Salvini făcându-i cadou maşina, după ce ar fi fost amendat pentru că circula cu numere româneşti, deşi era rezident în Italia, scrie larionews.com.

În loc să plătească amenda şi s-o înmatriculeze cu numere italene, românul a preferat să o distrugă şi să o abandoneze. El a lăsat şi un mesaj pe capota maşinii: "Regal Salvini".

În urmă cu o lună, un alt român din Italia a intrat Live pe Facebook şi a început să-şi distrugă cu un levier maşina abia confiscată de carabinieri pentru că avea numere româneşti. Românul era supărat peste măsură de faptul că autorităţile italiene i-au pus sechestru pe maşină.