Un român a fost arestat de carabinieri, în Salerno, Italia, după ce şi-a bătut soţia şi copilul până la leşin. Norocul femeii şi a fetiţei sale a fost că a apucat să sune la numărul de urgenţă imediat ce soţul ei a început să le lovească.

Două echipaje de carabinieri au fost trimise instant către adresă, soţul femeii fiind prins exact în usa apartamentului, în timp ce încerca să fugă.

Articolul continua dupa recomandari

Un român din Saleron şi-a bătut familia până la leşin

Evenimentul a avut loc aseară, în Montecorvino Rovella. Soţia unui român a reuşit să alerteze carabinierii, înainte ca soţul său să o bată până la leşin. Fiica femeii, în vârstă de 13 ani, i-a sărit mamei în ajutor, încercând să o apere, însă a fost bătută şi ea groaznic de tatăl său.

După ce le-a lăsat pe amândouă într-o baltă de sânge, bărbatul a vrut să fugă, însă a fost prins exact în dreptul uşii de cele două echipaje de carabinieri care sosiseră în timp record de la apel.

De îndată ce au sosit soldaţii, bărbatul încerca să scape, dar carabinierii l-au oprit și l-au încătuşat. Cele două victime au fost transportate la spital.

"Din primele investigații, bărbatul și-a bătut în mod sălbatic soția. Fiica, în vârstă de 13 ani, a încercat să o apere pe mama ei, iar tatăl ei a bătut-o şi pe ea", informează autorităţile, citate de battipaglia1929.it

La percheziţia maşinii românului, s-au descoperit mai multe obiecte contondente, printre care şi un topor de dimensiuni mari.