Cazul morţii unei foste campioane la atletism, găsită fără suflare sub podul Sisto de deasupra Tibrului, la Roma, cutremură Italia. Un român de 26 de ani a fost arestat fiind acuzat de uciderea tinerei.

Tânărul român în vârstă de 26 de ani este acuzat că a aruncat-o în gol pe Imen Chatbouri, de pe podul Sisto, aflat în plin centrul Romei. 

Articolul continua dupa recomandari

Trupul neînsufleţit al tinerei de origine tunisiană a fost găsit în 2 mai.

Dacă, iniţial, poliţiştii luaseră în calcul ipoteza unei sinucideri, după ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, au renunţat la această variantă.

Pistă pe care au luat-o anchetatorii a fost crima, ieri, poliţiştii arestându-l pe principalul suspect. 

Este vorba despre un român de 26 de ani, care ar fi cunoscut-o pe Imen într-un local.

Românul a aruncat-o pe Imen de pe podul Sisto

După ce a plecat din local, sportiva a fost urmărită de român. Camerele de supraveghere l-au surprins pe tânăr urmărind-o pe podul Sisto. 

La un moment dat, românul s-a apropiat de Imen pe la spate, a apucat-o de glezne, şi a aruncat-o de pe pod, în Tibru. În momentul atacului, fata era sprijinită de parapetul podului.

O ipoteză a anchetatorilor ar fi că românul s-ar fi enervat pentru că tânăra îi refuzase avensurile, scrie ilmessaggero.it.

După ce a împins-o spre moarte, românu a coborât scările, s-a apropiat de corpul fetei a face dispărute anumite lucruri ce ar fi putut duce către el, ca de exemplu celularul. Apoi, i-a aşezat geanta sub cap ca să pară că doarme.