Mihai Căliman, un român stabilit în Nottingham care în luna mai 2018 şi-a omorât soţia, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Bărbatul de 32 de ani a filmat-o pe Faye Căliman cu puţin timp înainte s-o ucidă cu 12 lovituri de cuţit. 

Înregistrarea surprinde ultimele clipe din viaţa femeii de 30 de ani. Bărbatul o pălmuieşte şi poate fi auzit cum îi spune soţiei, cu care avea trei copii, "o să te omor".  

Articolul continua dupa recomandari

La doar câteva momente distanţă, Marian şi-a înjunghiat soţia de 12 ori.

Vezi 6 imagini în Galerie

Faye Căliman a murit pe loc. A fost găsită fără suflare în locuinţa din Millbank Place, Bestwood Village, Nottingham.

Fiica de 2 ani a cuplului se afla la etajul casei în momentul comiterii crimei. 

Vezi 6 imagini în Galerie

Glyn Street, partenerul de viaţă al mamei victimei, a declarat în faţa instanţei că Faye a fost expusă la o "creștere treptată a abuzului".

Ceea ce a dus la "uciderea ei brutală, cu sânge rece și intenționată, lăsând în urmă pe cei dragi și mai ales pe cele trei fete frumoase care vor trăi de acum fără mama lor".

Vezi 6 imagini în Galerie

"Justiția pentru Faye a fost făcută. Nu o va aduce înapoi, dar sperăm că acest lucru va crește gradul de conștientizare și va ajuta la stoparea creșterii numărului de decese cauzate de abuzurile domestice", a mai spus Street, potrivit BBC News.

Vezi 6 imagini în Galerie

Judecătorul John Burgess l-a condamnat pe Marian Căliman la închisoare pe viață, motivând decizia prin faptul că românul a comis crima cu sânge rece, nu la furie.

Criminalul român nu a schiţat nicio reacție în momentul în care şi-a auzit sentinţa.