Mihai Rădulescu, românul care o găzduieşte pe Alina Bica în Costa Rica, este acuzat de vecini că le-a făcut viaţa un calvar, i-a agresat, le-a inundat casele, a construit fără autorizaţie şi chiar că taie patru porci pe săptămână.

Potrivit presei din Costa Rica, Mihai Rădulescu, în vârstă de 51 de ani, a obţinut cetăţenia în anul 2012 după ce s-a căsătorit cu o tânără de 18 ani şi de care a divorţat trei ani mai târziu.

Articolul continua dupa recomandari

Încă de când a ajuns în Costa Rica, românul care o găzduieşte acum pe Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, a comis numeroase infracţiuni pentru care chiar a fost arestat.

Românul a fost acuzat de vecini că le-a făcut viaţa un calvar, i-a agresat ori de câte ori a avut ocazie, a construit fără autorizaţie în cartierul în care s-a mutat, a hărţuit sexual câteva femei şi chiar a tăiat porci în casă.

Mihai Radulescu este acuzat de vecini ca taie patru porci pe saptamanaVezi 2 imagini în Galerie

Potrivit presei locale, în anul 2017, vecinii l-au reclamat pe Rădulescu că ar fi tăiat trei sau patru porci pe săptămână, îi pârlea şi făcea produse tradiţionale. Totuşi, Rădulescu nu a permis autorităţilor accesul în casă, astfel că reclamaţiile au rămas fără soluţie.