Un român de 37 de ani e acuzat în Marea Britanie că şi-a vândut iubita unui cuplu căutat pentru tentativă de crimă. Gabriel Năstase a fost prins în Spania şi ar putea fi extrădat, pentru a da socoteală justiţiei din Regatul Unit.

Potrivit poliţiei londoneze, Gabriel Năstase şi-ar fi vândut iubita de 26 de ani unui cuplu de proxeneţi români, care au un dosar pentru crimă, în România.

Articolul continua dupa recomandari

Tânărul originar din Târgovişte are un dosar destul de stufos, susţin anchetatorii. Bărbatul şi-ar fi forţat mai întâi iubita să se prostitueze în Germania, în Bamberg, spune express.co.uk.

Apoi, când tânăra a revenit în România, a vândut-o în Târgovişte cuplului de proxeneţi români. Iubita individului a fost dusă în Marea Britanie şi forţată din nou să se prostitueze. Conform poliţiştilor londonezi, cuplul de proxeneţi, în afară de infracţiunile comise în Regat, e acuzat şi în România de tentativă de crimă.

Cei doi au fost arestaţi şi judecaţi în Marea Britanie. În schimb, tânărul care şi-a vândut iubita a fost prins în Spania şi condamnat la închisoare pentru o altă infracţiune. Britanicii vor însă ca să obţină extrădarea lui Gabriel Năstase, pentru acuzaţiile care i le aduc.