Un român a fost ucis pe trecerea de pietoni într-o localitate din Italia, de o șoferiță de 75 de ani. Tânărul de 23 de ani a decedat la scurt timp după ce a fost spulberat de mașină.

Tragicul accident s-a produs sâmbătă după-amiază, în orașul Carate Brianza, oraș din nordul Italiei, situat la aproximativ 20 de kilometri de Milano. Românul Denis Roatiș traversa strada pe trecerea de pietoni, când a fost lovit de o mașină condusă de o femeie de 75 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

Tânărul a fost proiectat în parbrizul automobilului, iar apoi a fost aruncat câțiva metri, pe asfalt. Potrivit fanpage.it, șoferița a oprit și a încercat să acorde primul ajutor, împreună cu martorii la accident.

Alertate, echipele de salvare au venit la locul impactului, dar l-au găsit pe băiatul de 23 de ani în stare foarte gravă. Conform Giornale di Monza, Denis Roatiș a fost resuscitat și a fost preluat de o ambulanță, dar murit la scurt timp după tragedie.

Șoferița care a provocat accidentul a fost în stare de șoc. Anchetatorii iau în calcul și variantele că femeia a provocat accidentul din cauza neatenției sau a vitezei excesive.