Cei doi s-au întâlnit din întâmplare, chiar atunci când aveau nevoie mai mare unul de celălalt. Câinele a adoptat puiul de oposum, iar acum îşi petrec tot timpul împreună.

Molly, pe numele ei, şi-a pierdut puii la scurt timp după naştere. Zile în şir, câinele din rasa Beagle a fost trist şi a refuzat să se mai joace. Totul până când a întâlnit un pui de oposum. Animăluţul botezat Poss a apărut pe proprietatea familiei din Australia, după ce a fost abandonat de mama sa. 

Articolul continua dupa recomandari

Sarah Moyle, stăpâna lui Molly: Sunt de neseparat. Are grijă de el, după ce a fost abandonat. În mod sigur, mă binedispun. Aveau nevoie unul de celălalt, aşa că au o relaţie fantastică.

Căţeluşa Molly a adoptat imediat puiul de oposum, iar acum îl plimbă şi se joacă ori de câte ori au ocazia. Oposumii sunt animale nocturne şi îşi petrec bună parte din zi dormind. Însă, Molly se asigură că este lângă Poss când se trezeşte.

Sarah Moyle, stăpâna lui Molly: De obicei, stă sub copacul în care el obişnuieşte să doarmă şi îl aşteaptă acolo.

Stăpânii câinelui sunt uimiţi şi fericiţi pentru relaţia apropiată dintre cei doi. Şi chiar dacă oposumii sunt considerate animale dăunătoare, familia lui Molly nu are de gând să scape de noul ei companion.