Un șofer din Marea Britanie a găsit momentul nepotrivit pentru a se enerva în trafic, după ce patru bărbați au coborât dintr-un BMW și l-au calmat rapid.

Incidentul a avut loc în Dundee, estul Scoției. Din motive necunoscute, un bărbat de la volanul unui Vauxhall Astra s-a dat jos din mașină, cu intenția de pune la punct pasagerii unui BMW. 

Articolul continua dupa recomandari

Demonstrația de forță a fost de scurtă durată, după ce unul dintre pasageri l-a dat cu capul de propria portieră, cu o lovitură de picior. Un altul a împins ușa cu putere, iar conflictul a fost rezolvat înainte de a începe. 

"Am ratat prima parte însă tipul din Astra s-a dat jos din mașină primul și a deschis portiera șoferului din BMW, făcând mișcări agresive înainte de a încerca să se întoarcă la autoturismul lui", a declarat Dale Cairns, martorul care a filmat scena și a postat-o pe internet.

"Când a văzut că e un grup de bărbați și-a dat seama că a fost o greșeală. Nu cred că e deplasat să vă spun că am fost surprins de comportamentul șoferului din Astra", a mai spus el.