Regina camioanelor are doar 21 de ani şi conduce un monstru, stârnind invidia şoferilor pe şoselele din Europa. Irlandeza Martina McNally are licenţă pentru condus camioane din 2014 şi recunoaşte că oamenii se uită straniu la ea, atunci când o văd la volanul unui TIR.

Vezi 7 imagini în Galerie

Articolul continua dupa recomandari

Supranumită "Regina irlandeză a camioanelor", Martina se face imediat remarcată nu numai datorită frumuseții ei, ci și datorită camionului pe care îl conduce, care arată de-a dreptul impresionant. Nu e de mirare că tânăra și camionul ei sunt un duo nelipsit de la expozițiile de profil.

Deși are doar 21 de ani, Martina McNally și-a câștigat popularitatea datorită emisiunii "Stetsons and Stilettos", care se axează pe prezentarea vieților șoferilor ce participă la congresul anual Full of the Pipe Trucks Show Ireland.

Vezi 7 imagini în Galerie

Camionul ei, un Scania T-730, pe care îl numeste cu afecțiune "Bully", atrage în mod constant atenția. "Bully" are 730 CP, iar la competiții se situează frecvent în topul primilor zece din Marea Britanie.

Într-un interviu acordat publicației The Mirror, Martina spune că prezența ei la volanul unui camion este surprinzătoare, până la punctul în care poate opri traficul: "Mi se întâmpla frecvent că oamenii care ma întâlnesc în trafic să spună: Uită-te la fata asta! Conduce un camion! Copiii, spre exemplu, arată spre mine. Nu vezi în fiecare zi o femeie tânăra la volanul unui camion."

Vezi 7 imagini în Galerie

După ce a participat la emisiunea de televiziune de pe postul RTE, Martina a început să primească apeluri telefonice de la femei care conduceau camioane: "Sunt multe fete care îmi trimit mesaje spunandu-mi că vor să se apuce de aceasta meserie. Eu le încurajez să se implice sută la sută. Este o chestiune de încredere în sine."

sursa:trans.info