După o caniculă greu de suportat, Suedia a fost lovită de furtuni care au provocat inundaţii serioase. O înregistrare video filmată în Uppsala, arată însă reacţia amuzantă a localnicilor la viitura care le-a bulversat oraşul.

O furtună care a lovit oraşul Uppsala din Suedia a adus câteva zeci de minute de ploaie, iar apa a năvălit pe străzi. O înregistrare video amator făcută în gara oraşului arată pasajul subteran complet inundat.

Articolul continua dupa recomandari

În filmare apar doi biciclişti care se încumetă să traverseze apa, pentru a ajunge pe peron. Fix în spatele lor, doi tineri simulează, în glumă, că înoată. Scena i-a amuzat teribile pe călătorii care priveau de pe margine.

Suedia s-a confruntat în ultimele zile cu o vreme complet neobişnuită. Zile în şir au fost temperaturi care au urcat spre 34 de grade Celsius, chiar şi în zona Cercului Polar. Canicula a provocat uriaşe incendii de pădure, din cauza cărora guvernul suedez a cerut chiar ajutor străin, pentru a face faţă. Canicula a fost urmată însă şi de furtuni violente.