La 15 ani, un adolescent român din Spania este mai bogat cu 200 de mii de euro. Cosmin Rotariu a jucat la Loteria copiilor şi a câştigat premiul cel mare. Alături de părinţi, băiatul s-a stabilit în Barcelona cu 10 ani în urmă. Şi a fost, se pare, o mutare cu noroc.

Euforic şi încă şocat de norocul care l-a lovit, Cosmin este în al nouălea cer. La 15 ani, a câştigat premiul cel mare la Loteria Copilului, în valoare de 200 de mii de euro.

Articolul continua dupa recomandari

Adolescentul român se bucură să împărtăşească fericirea pe care o trăieşte.

”Sunt super fericit! Nu mă aşteptam!”, a exclamat tânărul.

Cosmin locuieşte chiar lângă sediul loteriei din Barcelona. Dar, până anul acesta, nu a jucat niciodată. Pe biletul care i-a schimbat viaţa, a plătit 20 de euro - bani pe care îi câştigase tatăl său la loteria de Crăciun.

”Ei bine, voi vedea eu ce îmi cumpăr! Sunt super fericit! Nici nu ştiu. Tremur tot!”, a spus adolescentul.

Cosmin s-a stabilit în Spania acum 10 ani cu părinţii şi fratele lui mai mic poza cu fratele şi vrea să studieze ingineria industrială.

Banii îi va împărţi cu toţi membrii familiei. Pentru el, îşi doreşte un telefon nou şi, poate, o excursie în California. Cu siguranţă, familia va face o vizită şi în România, pentru ca băieţii să îşi vadă bunicii.

Extragerea la Loteria Copiilor are loc anual în dimineaţa de 6 ianuarie. Aşa cum spune şi numele, la joc pot participa doar minori.