O tânără de 36 de ani din statul american Carolina de Sud a provocat groază pentru faptele sale teribile. Jessica Edens și-a ucis cei doi copii și pe amanta soțului ei, iar apoi și-a luat viața. A vrut să se răzbune astfel pe bărbatul care a înșelat-o.

Faptele sângeroase ale tinerei au fost comise pe 13 iulie. Acum, polițiștii americani au găsit mesajele de adio pe care americanca le-a lăsat bărbatului ei, Ben Edens.

Articolul continua dupa recomandari

”Mi-ai provocat așa de multă durere, de care nu am avut parte toată viața! Ai provocat durere copiilor mei, te urăsc! Sper că vei putrezi într-o bună zi pentru ce mi-ai făcut mie și copiilor. Acum nu mai poți să ne faci rău, suntem în pace. Sper că vei trăi cu durere și rușine și vei purta vina tot restul vieții!”

Biletul e epilogul unui caz îngrozitor. Totul a început când Jessica a aflat că e înșelată de soț cu o altă tânără, Meredith Rahme, de 28 de ani.

Cuplu a intrat în divorț, însă, pentru Jessica, separarea nu a potolit setea răzbunării. Așa că a pus la cale un plan sinistru. Pe 13 iulie, a împușcat-o pe amanta soțului ei. Apoi, și-a ucis și cei doi copii, în vârstă de 5 și 9 ani.

Apoi și-a luat viața, cu aceeași armă, un pistol. Femeia s-a gândit că, astfel, își va pedepsi soțul pentru ce a făcut.