Un tânăr român a fost grav rănit în urma unui război între români şi albanezi în localitatea Altopascio (provincia Lucca, Italia).

Totul a pornit de la un grup de WhatsApp din care românul l-a dat afară pe un tânăr albanez.

Articolul continua dupa recomandari

La trei ani de la scandalul care s-a încheiat cu înjunghierea în cap a unui român de 23 de ani, judecătorii italieni au dispus primele condamnări.

Un albanez în vârstă de 25 de ani, singurul adult din grupul de şapte indivizi care l-a atacat pe român, a fost condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare.

Ceilalţi albanezi, acuzaţi de tentativă de omor, au primit aceleaşi pedepse, după ce au recunoscut participarea la scandal.

Totul s-a întâmplat în febaruarie 2016, atunci când un român de 23 de ani l-a dat afară dintr-un grup de WhatsApp pe un albanez, iar acesta a vrut să se răzbune.

Astfel, tânărul şi-a chemat prietenii şi l-au atacat pe românul care, la rândul său, era însoţit de mai mulţi prieteni, notează fanpage.it.

Singura victimă a scandalului a fost românul de 23 de ani care a fost înjunghiat în frunte şi a stat în spital o bună perioadă de timp, viaţa sa fiind pusă în pericol.