Polițiștii italieni au arestat 25 de albanezi, la capătul unei operațiuni masive de destructurare a unei rețele de prostituție în localitatea Fier, din zona Milano.

Operațiunea "Mercante in fier/Traficant în Fier", care a fost inițiată în 2015, a dus la arestarea a 25 de albanezi și confiscarea sumei de 37.000 de euro.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit anchetatorilor, albanezii sunt acuzați de trafic de carne vie și droguri. Astfel, albanezii erau coordonatorii unei rețele de prostituție în care erau implicați și români. Se pare că românii trebuiau să achite o taxă albanezilor, pentru a li se permite unor prostituate aduse din România și Republica Moldova să profeseze într-o anumită zonă din localitatea Fier. Pentru asta, românii trebuiau să achite între 50 și 100 de euro zilnic sau să plătească o taxă definitivă de 5.000 de euro.

Organizația era condusă de persoane care adunau banii câștigați de cele 35 de prostituate, cu o medie de vârstă de 25 de ani, și care puteau câștiga până la 500 de euro pe noapte, fiecare.