Prostituate românce, bătaie cu pietre şi bâte, pe centură, în Italia: "Închide camera, capito?", se aude pe imaginile publicate pe Facebook.

Mai multe prostituate românce din Bari au atacat cu bâte şi pietre un ziarist care le filma, pe şoseaua de centură a oraşului. Îmbrăcate sumar, fetele au devenit extrem de agresive atunci când au văzut camera de luat vederi.

Articolul continua dupa recomandari

Au început să ameninţe ziaristul, au pus mâna pe pari şi pe bolovani şi până la urmă l-au atacat pe jurnalist. La începutul filmării, una dintre femei sparge o sticlă de asfalt şi îl atacă pe cel care filmează cu ea.

"Închide camera. Bă tu nu înţelegi? Închide că dau", se aude una dintre românce ameninţând ziaristul de la Il Qotidiano Italiano, care filma. "De ce mă filmezi bă tu pe mine?", spune  femeia, după care îl loveşte peste braţe pe cel care filma.

Acesta se îndepărtează şi atunci româncele încep să arunce cu pietre după el. Până la urmă îl lasă în pace şi se întroc la negocierile cu şoferii care opreau maşinile în dreptul lor.