Autorităţile din Coventry, Marea Britanie, l-au condamnat la cinci ani de închisoare pe Alaric Bristow, 31 de ani. Profesor de ştiinţe, bărbatul a fost găsit vinovat că a convins peste 200 de băieţi să-i trimită poze nud.

Alaric obişnuia să creeze conturi false de fete pe diferite site-uri de socializare şi astfel ajungea să-i convingă pe băieţi să-i trimită poze cu ei nud.

Articolul continua dupa recomandari

Profesorul a păcălit cel puţin 213 băieţi să-i trimită poze nud

Conform Metro Online, bărbatul a convins astfel cel puţin 213 băieţi cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani să-i trimită poze.

Printre victimele acestei acţiuni s-au aflat inclusiv băieţi care îi erau elevi.

Alaric a recunoscut o parte dintre acuzaţii, în speranţa că obţine o condamnare mai mică. Chiar şi aşa, judecătorii nu au avut milă de el în special pentru că "a trădat încrederea acordată de elevii săi".

Procesul a scos la iveală multe detalii tulburătoare. Profesorul de ştiinţe îşi făcuse un catalog cu pozele trimise de copii şi chiar obşinuia să noteze cât de dotaţi sunt băieţi şi cât de multă satisfacţie ar fi obţinut din partea lor.

În urma percheziţiilor efectuate la casa lui Alaric, poliţiştii au ridicat un laptop şi un hard şi au rămas uluiţi de cantitatea de imagini indecente descoperite.