Doar trei zile ne mai despart de gala premiilor Oscar. Cel mai aşteptat eveniment din lumea cinematografiei a rămas oficial fără gazdă, dar presa speculează că ceremonia va fi moderată de actriţa Whoopi Goldberg. Până în seara cea mare, bucătarii se întrec pe ei înşişi ca să pregătească cele... 60 de feluri de mâncare pentru invitaţi.

Gazda surpriză a premiilor Oscar de anul acesta ar putea fi Whoopi Goldberg, scrie publicaţia The Guardian. Nu este prima dată când actriţa americană ar avea acest rol. În 1994, ea a fost prima femeie care a prezentat singură gala. În plus, a moderat ceremonia, în alţi trei ani. Zvonurile au apărut după ce Vanity Fair a publicat pe Twitter un videoclip cu Whoopi Golberg la decernarea premiilor Oscar. 

Articolul continua dupa recomandari

O altă supriză pregătită pentru gala ce va avea loc duminică noapte este spectacolul susţinut de membrii trupei Queen alături de Rami Malek. Actorul care îl interpretează pe Freddie Mercury în filmul "Bohemian Rhapsody" este şi favoritul la categoria "Cel mai bun actor". Dar filmele cu cele mai multe nominalizări sunt "Roma" şi "The Favourite".  

La fel de importantă este şi petrecerea de după decernarea premiilor. Invitaţii se vor delecta cu 60 de feluri de mâncare pregătite de cei mai buni bucătari de la Hollywood. Vor fi trufe, caviar şi homari în meniul ce va avea inclusiv variante vegane şi fără gluten. Iar cei care nu au câştigat râvnitele premii îşi pot alina supărarea cu statuete de ciocolată îmbrăcate în foiţă de aur. 

WOLFGANG PUCK, maestru bucătar: În total, vom face 30.000 de farfurii în acea noapte. Voi avea 300 de bucătari în bucătărie şi 600 de ospătari în sală. 

Aşteptat este şi spectacolul de pe covorul roşu, pentru că actriţele se vor întrece n competiţia pentru... cea mai frumoasă apariţie. Vor îmbrăca rochii create de marile case de modă şi îşi vor accesoriza ţinutele cu bijuterii de milioane de dolari.