Şase cadavre au fost găsite într-o casă din oraşul austriac Böheimkirchen. Potrivit poliţiei, masacrul a fost comis de o femeie, care şi-a împuşcat copiii, mama şi fratele, iar apoi s-a sinucis.

O austriacă în vârstă de 35 de ani şi-a nimicit familia, iar apoi şi-a luat viaţa. Poliţiştii au făcut descoperirea macabră în casa femeii, din localitatea Böheimkirchen. Tânăra şi-a împuşcat cei trei copii - o fetiţă şi doi băieţi în vârstă de 7, 9, respectiv 10 ani. Şi-a ucis şi fratele de 41 de ani, dar şi mama, de 59 de ani. Apoi, cu aceeaşi armă, un pistol pe care îl deţinea legal, s-a sinucis.

Articolul continua dupa recomandari

Cauzele crimei sunt, deocamdată, neclare. Anchetatorii bănuiesc însă că femeia a plănuit masacrul, pentru că, zilele trecute, s-a dus la şcoala unde învăţau cei trei copii şi i-a învoit pentru câteva zile.

În aceeaşi casă locuiau şi mama şi fratele tinerei. Potrivit vecinilor, era o familie discretă, prietenoasă. Tot vecinii au fost cei care au chemat poliţia - li s-a părut suspect că, de câteva zile, nu i-au mai văzut pe copii. Alertaţi, poliţiştii au fost cei care au făcut descoperirea sinistră.