Popeye, rusul care a devenit faimos pentru braţele sale atipice, a fost învins în doar 3 minute, în timpul unei lupte de MMA.

Pe numele său real, Kiril Tereshin, în vârstă de 23 de ani, a devenit cunoscut în mediul online după decizia de a-şi umfla braţele, asemenea personajului din desene animate, Popeye Marinarul.

Articolul continua dupa recomandari

Popeye nu a renunţat să folosească synthol, în ciuda avertismentelor primite de la doctori despre riscurile severe privind sănătatea sa, ba chiar temerea că braţele sale ar putea fi amputate.

Vezi 3 imagini în Galerie

Rusul Popeye, bătut în 3 minute la MMA

„Culturistul”, cunoscut în ţara de origine ca „Bazooka Arms” a decis să lupte în MMA, iar în primul meci din carieră s-a duelat cu Oleg Mongol, un blogger din Rusia în vârstă de 43 de ani, cu peste 690.000 de abonaţi în mediul online.

Lupta nu a durat mult, Popeye fiind învins după doar trei minute, deşi spectatorii au recunoscut că a avut ş iel câteva lovituri bune în debutul partidei.

Vezi 3 imagini în Galerie

Potrivit The Sun, MMA este al doilea sport pe care Popeye îl încearcă, după ce a participat şi în campionatul de dat palme din Rusia, de al începutul anului. Atunci a fost pus la pământ în urma unei lovituri primite de Vasiliy "Galusca" Kamotskiy

Nu este un secret nici faptul că înjecţiile cu synthol i-au agravat sănătatea. Acum, rusul încearcă să facă rost de bani cu ajutorul celebrităţii tocmai pentru a se opera în acest sens.