Un pod uriaş s-a prăbuşit când era traversat de un camion. Mai mulţi morţi, zeci de răniţi şi pagube imense, după accidentul inexplicabil din Taiwan. Camionul cisternă a luat foc după ce a căzut odată cu podul.

Patru oameni au murit, iar alţi zece au fost răniţi, dintre care şase sunt în stare foarte gravă, după ce un pod imens s-a prăbușit în Taiwan.

Articolul continua dupa recomandari

În lungime de 140 de metri, podul, situat în provincia Yilan, s-a prăbușit la trecerea unui camion, săptămâna trecută. Trupurile neînsuflețite ale victimelor au fost recuperate de scafandri.

În momentul prăbuşirii, pe pod trecea o autocisternă care a luat foc şi care a căzut peste bărcile pescarilor ancorate în portul Nanfang'ao. Imaginile incredibile au fost surprinse de o cameră de supraveghere.

Departamentul de Pompieri a anunţat că două dintre victime erau muncitori străini indonezieni pe bărcile de pescuit, iar alta era filipineză. Al patrulea cadavru, însă, nu a fost identificat.

Oficialii taiwanezi nu au comunicat ce anume a provocat prăbușirea podului. Cu doar câteva ore înainte, însă, un taifun a lovit Taiwanul și este posibil să fi slăbit structura de rezistenţă a podului.