Tenorul spaniol Placido Domingo a fost confirmat cu coronavirus. Artistul de 79 de ani și familia sa se află în prezent în autoizolare la domiciliu.

Anunuțul a fost făcut chiar de Placido Domingo, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Articolul continua dupa recomandari

”Simt că este datoria mea morală să vă anunț că am fost testat pozitiv cu Covid-19, coronavirusul. Familia mea și eu suntem în autoizolare pentru cât e necesar din punct de vedere medical. În acest moment suntem în stare bună de sănătate, dar am avut simptome de febră și tuse, de aceea am decis să fac testul, iar rezultatul a fost pozitiv. Implor pe toată lumea să fie extrem de atentă, să urmeze recomandările, spălându-și frecvent mâinile, să țină distanța de 2 metri față de alte persoane, să facă totul pentru a opri această criză, ca să ne putem întoarce, cu speranță, la viețile noastre normale, cât mai curând. Vă rog, urmați recomandările guvernelor voastre și stați în siguranță, protejându-vă nu doar pe voi, ci întreaga comunitate”, a declarat Placido Domingo.

Spania, țara de origine a lui Placido Domingo, e una dintre cele mai afectate de coronavirus din Europa. Duminică, bilanțul indica 1720 de morți, cu 394 mai mulți față de ziua precedentă. Numărul total al persoanelor confirmate în această țară este de 28.572.