O pisică a generat o amplă dezbatere în Statele Unite, după ce a fost închisă într-o cameră izolată într-un adăpost! Felina a ajuns acolo nu doar pentru că a evadat în nenumărate rânduri. Mai rău! Ori de câte ori scăpa din cuşcă, le elibera şi pe celelalte pisici.

La 6 ani, Quilty este expertă în evadări. Precum un agent sub acoperire, felina se strecoară de fiecare dată printre oameni fără a fi văzută. Nici măcar cuştile din adăpost nu o pot ţine captivă.

Articolul continua dupa recomandari

Mai mult decât atât, în clipa în care evadează îşi ajută şi prietenii blănoşi să procedeze la fel. Aşa se face că, după mai multe avertismente, angajaţii adăpostului au decis să o închidă într-o cameră izolată.

Extrem de vicleană, Quilty a reuşit să evadeze la un moment dat şi din camera izolată. Însă a fost prinsă rapid şi dusă înapoi în teminţa ei. Chiar dacă restul felinelor i-au dus lipsa, angajaţii adăpostului au refuzat să o ducă înapoi în cuşca ei. Din acest motiv, felina şi-a angajat un avocat care să o reprezinte.

Cazul a generat o întreagă dezbatere în Statele Unite. Revoltaţi, mai mulţi americani au lansat o campanie pe Instagram prin care au cerut eliberarea feline. În cele din urmă, o femei a adoptat-o pe pisica neastâmpărată. Chiar şi aşa, Quilty este încă în perioadă de probă.