Patru români au fost arestați după ce au fost prinși cu un transport de o jumătate de tonă de droguri, în Italia. Alte trei persoane, între care și o femeie, au fost capturate în operațiunea poliției.

Poliția italiană spune că drogurile se aflau într-un TIR, care a plecat din Spania, cu destinația orașul italian Novara. În total, erau 460 de kilograme de marijuana și 89 de kilograme de hașiș în mașină.

Articolul continua dupa recomandari

Încărcătura era ascunsă în saci de nailon și genți de rafie. Traficanții aveau de gând să transfere drogurile într-un garaj din Novara, dar acțiunea le-a fost dată peste cap de polițiști.

Poliția și drogurile aduse de româniVezi 2 imagini în Galerie

Șapte persoane au fost arestate: patru români, doi italieni din Novara și o femeie, a cărei naționalitate nu a fost precizată.

Potrivit ziarului La Voce di Novara, ancheta poliției a pornit de la cei doi italieni, care au intrat în contact cu românii din Spania. TIR-ul care transporta drogurile a călătorit din Spania având în fața sa o mașină condusă de un român. Românii și cei doi italieni au fost încarcerați la închisoarea din Novara, în timp ce femeia a fost dusă în localitatea Verceli.