Erich T., patronul unui cunoscut restaurant din Austria, frecventat de celebrităţi precum Marc Girardelli, Hermann Maier sau Lothar Matthäus, a fost găsit mort, duminica trecută, iar soţia sa, o româncă, este principalul suspect.

Restaurantul "Lisa Alm" din Flachau, o comună din landul Salzburg, Austria, este cunoscut pentru petrecerile sale extravagante și pentru vizitatorii celebri.

Articolul continua dupa recomandari

Printre ei, fostul campion olimpic la schi Marc Girardelli sau celebrul fotbalist Lothar Matthäus.

Restaurantul "Lisa Alm" din Flachau, o comună din landul Salzburg, Austria, este cunoscut pentru petrecerile sale extravagante și pentru vizitatorii celebriVezi 2 imagini în Galerie

În urmă cu o săptămână, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patronul restaurantului, Erich T., în vârstă de 57 de ani, a fost găsit mort, înjunghiat în piept.

"Rana din piept a condus la moarte", a declarat procurorul de caz Marcus Neher.

Iniţial, prima ipoteză în acest caz a fost sinuciderea.

Soţia româncă s-a predat

Însă, după efectuarea autopsiei, anchetatorii au emis un mandat de arestare pentru soţia victimei, o româncă în vârstă de 30 de ani.

După ce a aflat că pe numele ei a fost emis un mandat de arestare, femeia s-a predat la Poliţie. 

"Cel mai probabil, procurorul va ordona transferul femeii în închisoare și va cere o arestare preventivă", a declarat purtătorul de cuvânt al procurorului din Salzburg, Marcus Neher.

Moartea patronului austriac rămâne un mister. Ancheta urmează să stabilească dacă a fost un accident, o sinucidere, sau crimă.

Potrivit oe24.at, cei doi s-au căsătorit anul trecut.

Există martori care susţin că austriacul s-a certat cu soţia româncă, cu puţin timp înainte ca bărbatul să fie găsit mort.