Mii de persoane sunt blocate pe vaporul Diamond Princess, acostat în Yokohama, Japonia, din cauza sutelor de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus.

Pasagerii şi angajaţii companiei mai au cel puţin o săptămână de stat în carantină şi deja plictiseala a devenit o mare problemă, în condiţiile în care oamenii au la dispoziţie doar câteva minute pe zi de ieşit în afara cabinelor.

Articolul continua dupa recomandari

Conform Global News, o companie din Statele Unite ale Americii a decis să vină în ajutorul pasagerilor aflaţi în carantină şi să le ofere acces gratuit la show-uri pentru adulţi.

Singura condiţie este ca aceştia să trimită pe email documente de călătorie care să ateste prezenţa lor pe nava respectivă.

În schimb, primesc câte 1.000 de monede virtuale pentru a avea acces la show-urile pentru adulţi transmise prin diferite camere web.

Reprezentanţii companiei americane au precizat că "am recurs la acest gest într-o încercare de a-i ajuta să uite de pericolul coronavirusului şi de plictiseală. Le oferim pasagerilor posibilitatea de a petrece timp plăcut într-un mediu sigur şi controlat. Şi nouă ne plac croazierele şi să călătorim şi ştim că, în lipsa unor activităţi sau a interacţiunii cu alţi oameni, plictiseala poate deveni înfiorătoare".