O înregistrare video dramatică de la avionul care a luat foc în Rusia arată momentul în care pasagerii sunt evacuați. Scene teribile s-au consumat din momentul izbucnirii incendiului.

Avionul companiei Aeroflot plecase din Moscova cu destinația Murmansk, însă un incendiu a izbucnit în zbor.

Articolul continua dupa recomandari

Aeronava cu 78 de oameni la bord s-a întors din drum și a aterizat în flăcări pe aeroportul Șeremetievo din Moscova. Mai multe înregistrări video filmate de martorii din aeroport arată clipe dramatice.

Unele videouri surprind momentul în care pasagerii sunt evacuați de urgență prin partea din față a avionului, în timp ce jumătatea posterioară a aeronavei e devastată de foc.

Într-un video postat de Life News sunt auzite strigătele disperate ale martorilor care asistă la operațiunea de evacuare.

”Vă rog, băieți, săriți mai repede!”, e auzit unul dintre martori.

Incendiul din avion a fost în cele din urmă stins de pompierii de pe Aeroportul Șeremetievo din Rusia. Coada aeronavei Suhoi Superjet 100 a fost complet distrusă.

Un bilanț indicat de Ria Novosti arată cel puțin 1 mort și 4 răniți. A fost deschisă o anchetă penală, însă, deocamdată, cauzele nu sunt cunoscute. Potrivit Ren TV, sunt luate în calcule variantele unui scurtcircuit sau chiar și a unui fulger.