Doi tineri părinți au fost arestați pentru uciderea copilului nou-născut, în statul american Wisconsin. Bebelușul a fost pus într-un sac de plastic și lăsat în portbagajul mașinii celor doi.

Marylinn A. Feher, de 22 de ani, și Allen L. Rice, de 19 ani, sunt în custodia poliției și sunt cercetați pentru moartea copilului.

Articolul continua dupa recomandari

Detaliile apărute în presa americană sunt teribile. Tânăra mamă a născut bebelușul în baie. Potrivit Daily Mail, ea a spus că a crezut că nou-născutul este mort. A dat trupul bebelușului învelit într-un prosop tatălui, care l-a luat și l-a pus într-un sac de plastic, pe care l-a dus în portbagajul mașinii.

Copilul a fost lăsat în mașină, în parcarea spitalului

Cu aceeași mașină, cuplul a plecat apoi la Urgențe, însă nu pentru a alerta cu privire la copil, ci din cauza stării în care se afla mama. La spital, tânăra nici nu a recunoscut în fața medicilor că a născut. Nici ea, nici tatăl copilului, care rămăsese în mașină, nu au dus bebelușul medicilor. Analizând starea în care se afla mama, doctorii au sunat însă la poliție și au anunțat posibila dispariție a unui nou născut.

Potrivit ziarului local Oxygen, polițiștii au găsit în parcarea spitalului mașina în al cărei bagaj era trupul copilului. Bebelușul era de aproximativ 3 ore în sacul de plastic, spune Fox 11 News, care citează Departamentul Șerifului din Wood County. Încercările medicilor de a-l resuscita nu au avut succes.

Nu a crezut că este însărcinată

Cei doi părinți au fost arestați, iar, în urma audierilor, mama a făcut dezvăluiri uluitoare. Ea a spus polițiștilor că, la un control medical, nu l-a luat în seamă pe doctorul care i-a spus că e însărcinată, pentru că la o serie de analize din 2015 i s-a dat diagnosticul că nu poate avea copii.

Femeia a susținut că nu a știut că e însărcinată până în momentul în care a născut, în timp ce era la toaletă. Potrivit ziarului Wisconsin Tribune, care citează surse din anchetă, ea a recunoscut ulterior polițiștilor că și-a lovit bebelușul la cap, pentru că nu îl dorea.

Tânăra mamă este după gratii, iar cauțiunea i-a fost stabilită inițial la 250 de mii de dolari. Tatăl copilului, de asemenea, este încarcerat și are o cauțiune de 35 de mii de dolari, fiind acuzat doar de neglijență.

”Este, probabil, cea mai teribilă anchetă pe care departamentul nostru trebuie să o desfășoare, probabil cea mai teribilă din cariera mea”, a declarat șeriful Shawn Becker.

Cei doi părinți urmează să fie aduși în fața judecătorului pe 22 aprilie.