A fost spectacol pe străzile din Londra! Îmbrăcate în costume spectaculoase, mai multe tinere au defilat în trăsuri trase de cai. Cea care a tras însă toate privirile a fost prezentatoarea britanică Maya Jama care a purtat un costum spectaculos argintiu. Tânăra jurnalistă a declarat că sursa ei de inspiraţie este modelul Heidi Klum.

Cu doar o zi înainte de Halloween, Londra s-a transformat într-un tărm desprins parcă din basme. Zece trăsuri au defilat prin centrul capitalei britanice. Punctul de pornire a fost strada Pall Mall.

Articolul continua dupa recomandari

Iar de acolo, fiecare trăsură în parte a străbătut mai bine de un kilometru până în piaţa Berkley. Evenimentul a fost organizat de un cunoscut brand american. Rolul de gazdă i-a revenit în schimb prezentatoarei britanice Maya Jama.

Reporter: Care este vedeta cu cele mai bune costume de Halloween?

Maya Jama, prezentatoare britanică: Heidi Klum. Se costumează în fiecare an. Încerc să fiu versiunea ei britanică în privinţa costumelor de Halloween, dar trebuie să mai muncesc pentru a ajunge la nivelul ei. Ea este regina Halloween-ului în America.

Îmbrăcată într-un costum de schelet elegant, jurnalista din Regat a declarat că după paradă va organiza o petrecere de Halloween, în cadrul căreia va purta un costum de sirenă.

Până atunci însă va avea o misiune mai importantă. Să doneze capa argintie pe care a purtat-o la paradă prin centrul Londrei unui fan înfocat.

Costumul jurnalistei britanice nu este însă singurul care a atras atenţia publicului. La paradă s-a făcut remarcată şi o artistă costumată în Statuia Libertăţii. Nu au lipsit de altfel nici prinţesele din basme. Nici nu e de mirare având în vedere că paradă a fost una cu trăsuri.