O româncă de doar 23 de ani a murit într-un grav accident produs pe Autostrada A1 Milano-Napoli din Italia, între Modena Sud și Valsamoggia. Femeia era condusă spre aeroportul din Bologna, de unde urma să plece într-o vacanță în Londra.

Trei femei, toate din Sassuolo, au murit în tragicul accident produs joi, în jurul orei 18:00 - Zainaba El Aissaoui, de 41 de ani, care conducea autoturismul, Veronica Fili, de 22, și românca Otilia Camelia Ceornodolea, care ar fi împlinit 24 de ani peste o lună. 

Articolul continua dupa recomandari

Sora șoferiței, Souaad El Aissaoui, de doar 22 de ani, a fost dusă în stare gravă la un spital din Bologna și se zbate între viață și moarte.

Româncă moartă în ItaliaVezi 3 imagini în Galerie

Nu mai puțin de 11 echipe de intervenție au ajuns la fața locului, pentru a le scoate din mașina distrusă pe cele patru femei. Potrivit repubblica.it, autoturismul s-a izbit violent de utilaj de mare tonaj. 


Vezi 3 imagini în Galerie

(Veronica Filli, prietena Otiliei, de doar 23 de ani, a murit și ea)

"O tragedie enormă în care trei tinere și-au pierdut viața, lăsând întreg orașul într-o mare suferință. Suntem alături de familiile victimelor, care ne pot contacta direct pentru orice. Nu sunt cuvinte pentru a descrie ceva atât de teribil", a declarat primarul din Sassuolo, .

Autoritățile din municipiu vor anunța o zi de doliu, în memoria celor trei femei.